Met wie

>> OrganisatiesIedereen een Bijbel in de taal van z’n hart, dat is de doelstelling van Wycliffe. Naast de vertalingen focussen zij zich ook op moedertaalonderwijs, alfabetisering, taalonderzoek en Bijbelgebruik.

Global Sign Languages Team is onderdeel van SIL International. Summer Insitute of Linguistics (SIL) is een non-profit organisatie die zich bezighoudt met het onderzoeken en ontdekken van (gebaren)talen. Ze hebben als doel om taalkundigen te trainen en te ondersteunen in hun werk zodat de talen waarvan taalstructuren nog onbekend zijn, bekend worden. Middels onderzoek en publicaties krijgt de betreffende taal erkenning en kan de taal gebruikt worden voor onderwijs.Hope Church Utrecht is een kerk waar jong en oud zich thuis voelt. Ik ben sinds 2017 lid van deze gemeente. Elke zondag komen leden en gasten bij elkaar. Deze samenkomst is in het eigen gebouw aan de Boothstraat 7 en begint om 10 uur. Na afloop is er tijd voor een kopje koffie. Je bent van harte welkom!


>> Thuisfrontcommissie

Een thuisfront comité is een groepje mensen die met mij mee op reis gaan terwijl ze thuisblijven. Deze mensen vormen een directe achterban die mij ondersteunen in praktische-, geloofszaken en mij helpen, mijn financiële support rond krijgen. Zij vertegenwoordigen mij als ik niet in Nederland ben.

Voorbeelden wat het TFC zoal ondernomen heeft: teksten schrijven voor de website, website bouwen, begroting vormen, communicatieplan maken, flyer maken.

In het thuisfront comité zitten de volgende personen:

Daniel, Paul, Wim en Truus, Mathilde, Hanna

>> Wie nog meer?

Pieternel is niet de enige die zich via Wycliffe Bijbelvertalers Nederland inzet voor de Bijbels in gebarentalen. Zie ook http://familiebout.com