Het is bijna zover!

Het inpakken is begonnen en de laatste voorbereidingen worden getroffen! Komende week wordt het verhuizen, uitschrijven uit Nederland (!) en nog even goed genieten van de aanwezigheid van de mensen die ik hier om me heen heb. Dinsdag 27 augustus vertrek ik namelijk voor 10 weken richting Gloucester, Engeland. Ik zal hier een interculturele communicatie cursus gaan volgen aan Moorland College (klik hier voor meer informatie). Een goede voorbereiding op het volgende avontuur: een training bij het Global Sign Langauage Team in Oradea, Roemenië. Dit start begin november. Maar… voordat ik daar naar toe ga, kom ik nog wel even een pitstop doen in Nederland 😉. Volg deze blog om hier te zijner tijd meer over te horen! En uiteraard om ook in de tussentijd, om updates te ontvangen van mijn leven in England ☺

Planning:
Aug – Nov 2019 Voorbereidingscursus in Gloucester, England
Nov 2019 – ergens in 2020 Global Sign Langauage Team in Oradea, Roemenie: Oriëntatie Trainings Programma
2020 tot … Toekomstbeeld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *