Gebed/support gevraagd!

De tijd vliegt!
Inmiddels ben ik alweer 7 weken in Engeland en volg ik hier een cursus interculturele communicatie. Samen met mijn internationale klasgenoten volg ik lessen en leren we veel van elkaar. Daar geniet ik erg van. Men zegt wel eens ‘Beelden zeggen meer dan woorden’, check daarom het filmpje hiernaast waar ik een korte impressie geef over mijn leven hier.

Nog maar drie en halve week studeren op Moorland College en dan kom ik alweer naar Nederland. Dan zit mijn tijd erop in Engeland. Dan ben ik een weekend in Nederland en daarna mag ik mij melden in Oradea, Roemenië. Daar sluit ik aan bij het Global Sign Language Team, en krijg ik een intensieve training.

Dit alles mits mijn financiën op de peildatum, aankomende maandag, rond zijn én goedgekeurd door Wycliffe. En op dit moment is dat nog niet zo…
Dankbaar ben ik voor alle steun en support in welke vorm dan ook. We hebben nog een aantal dagen om de financiën rond te krijgen. We zitten nu op 55 procent.
Wil je meebidden dat we dit gaan halen? En mocht je willen doneren, of meer willen weten wat ik doe en waarom, kijk dan op de pagina’s hoe kun je helpen en waarom.

Mocht je een goede tip hebben voor een bedrijf of stichting dat mijn werk mogelijk zou willen ondersteunen, horen wij dat graag! Stuur hier een mailtje.

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.Raised 55% towards the 100% target.55%Raised 55% towards the 100% target.